Tämä on siis ensimmäinen juttu nyt tällä uudella blogilla. Edelline blogi siis kuoli ja nyt ajattelin sitten kokeilla uudestaan tätä juttua. Sen blogin menetyksessä harmittaa eniten se että ne muutama hyvä juttu on nyt mennyttä, sillä eihän niitä voi kirjottaa uusiksi. Ne jutut on mennyttä eikä ne enää edes toimisi, niiden aika on ohi.

Jotkut jutut kuitenkin ovat pysyneet käyttökelpoisina, eli blogin nimi ja sen idea. Blogini nimi ei todellakaan tarkoita että olisin joku synkkä tyyppi joka rakastaa pimeyttä tai että olisin joku pimee tyyppi, se vain kuvaa hyvin minua ja elämän filosofiaani (mitä ikinä tarkoittaakaa). Elämä on polku pimeässä jonka varrella on jokaisen itse rakentamat katulamput. Joskus niitä lamppuja ei vain riitä koko matkalle ja silloin on vain rohkeasti jatkettava matkaa vaikkei tiedä mitä edessä odottaa. Jotkut asiat ovat katulamppuja lähellä tai kaukana edessä, tulevaisuudessa joita kohti kulkea ja toiset, pienemmät asiat pattereita taskulampussani, jotka auttavat tässä ja nyt. 

Tällähetkellä kuljen aika pimeää polkua, sillä en todellakaan tiedä mitä elämälläni tekisin, enkä välttämättä välitä pitää kiirettä sen asian selvittämisessä. Vaikka polullani ei näy yhtään katulamppua on taskulampussani patterit ja niistä riittää virtaa jaksamaan pimeydessä. Kaikkein suurin ja voimakkain patteri on tällähetkellä musiikki, erityisesti rock- musiikki. Se luo uusia lamppuja polkuni varrelle ja myös taakse jääneet lampu valaisevat vielä pitkään taivaltani. Hetket hyvän musiikin ja ihmisten seurassa valaisee polkuani pitkälle. Musiikki auttaa nyt kaijuttimissani ja tulevaisuudessa odottamisen arvoisissa kokemuksissa. Perhe ja ystävät ovat omien taskulamppujensa kanssa tärkeitä valopilkkuja tielläni. He voivat auttaa minua rakentamaan katulamppuja omalleni ja yhteiselle tiellemme, tai vain kulkevat sitä kanssani. 

Vaikka pimeys on minusta kaunista ja se kiehtoo minua myös valot sen keskellä ovat upeita. Se tässä pimeässä vuodenajassa ja pimeydessä onkin hienointa, kauneinta ja parasta. Valot. Valot pimeydessä. Positiivinen asenne pitää huolen etteivät patterit koskaan lopu taskulampustani.